POST-CONCERT FIRES 2014 - Sara Pujolràs





 
La Sara s'adreça als espectadors després del concert. Foto Montserrat.




ESCRIT QUE LA SARA HA ADREÇAT A TOTES I TOTS ELS CANTAIRES

Bona nit, amigues i amics cantaires,


Ara que ja ens ha passat a tots la ressaca del concert (és clar, amb tant de vi...) és el moment de fer el balanç de com ha anat. Bàsicament va estar bé, decididament bé. La posada en escena va resultar magnífica, i més encara tenint en compte que tot va sortir de nosaltres:


-          l’escenari es va veure acolorit, ple, equilibrat i viu

-          el vestuari, molt encertat

-          les imatges projectades, incomparables

-          els llibrets i carpetes, genials i creatius


Però és que, a més, va haver-hi una encertada presentació del concert, un narrador magnífic que va anar enllaçant les diferents peces amb tant d’encant que no es va poder escapar cap aplaudiment fora de lloc per part del públic i uns instrumentistes amb molta musicalitat i professionalitat. I per acabar-ho d’arrodonir, vosaltres vàreu ser capaços de cantar i interpretar les peces a més de posar-hi la part teatralitzada. Des del començament del concert vàreu ser capaços d’abstreure-us de la pressió del públic a la sala (o bé la seva presència us va servir d’estímul) i vàreu actuar i cantar com mai. I sabeu què és el millor de tot? Doncs que us ho vàreu passar bé, vàreu gaudir amb el que fèieu i amb qui ho fèieu, i aquest sentiment, aquesta energia, va arribar al públic. Enhorabona!


Al final del concert vaig explicar al públic que tot plegat no hagués estat possible sense els cantaires, amb la vostra dedicació i constància. Només vull afegir una llista més concreta d’agraïments: a l’Isaac, per tants i tants dibuixos i records; a la Teresa i la Ma. Rosa, per organitzar el vestuari de què disposàvem; a en Robert, per carpetes, banners i desplegables diversos; a en Josep Ma. pel muntatge de les imatges projectades; a en Salvi, per la seva bona disposició quan li vam demanar que col·laborés en el projecte; a en Xavier, per la traducció i el blog; a en Lluís, per la presentació i també el blog; a en Quim, per organitzar correus, agendes i recordatoris; a la Teresa, la nostra presidenta, per les partitures; a en David, per dur tan bé els comptes; a la M. Rosa i l’Anna per les flors; a la Clara, per passar la projecció durant el concert; a en Ramon i la Montserrat, per les fotografies del dia... A partir d’aquí em perdo, perquè hauria de dir gairebé tots els vostres noms, ja que us vàreu organitzar de tal manera que a les taules del Festino hi va haver de tot: estovalles escaients, coques, pa, embotit, fruita, gerres, vasos, espelmes, plats... I encara va haver-hi cantaires que es van fer el vestit expressament per l’ocasió, i que van preparar fusos, i que van pentinar, i que van tocar la pandereta, i que van fer de solistes, i que van fer publicitat del concert, i que...


Gràcies a totes i tots!!!

Sara Pujolràs i Naspreda - 3 de novembre de 2014

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda