CONCERT DE FIRES 2010 - comentari d'en Quim Pardàs

En Quim i l'Isaac
Amics del COR MARAGALL.

Encara estic emocionat del concert d’aquest matí.Tots els que hi érem ens ho hem passat molt bé. Aquest Cor Maragall és una altra cosa. Veig que aneu creixent en nombre i en qualitat interpretativa.
La presentació d’en Lluís Gil ha estat perfecta. Tots l’hem escoltat  amb atenció, perquè ha dit moltes coses bones de la música. Realment la música omple tots els espais i d’alguna manera o altra els cors de tothom.
I què dir del concert? Jo, potser no sóc gaire objectiu, però heu estat formidables. El programa tant ben escollit, la posada en escena, la interpretació, l’afinació i la Sara, amb la seva direcció, ha fet un cor nou. Només de sortir a l’escenari ja es preveia el que seria el concert. Els nervis i la tensió que hi posàveu presagiaven un gran matí de bona mùsica. Es veia que teniu ”feeling”.  Del programa no en puc destacar res, des de la primera peça fins la darrera, per a mí han estat un prodigi d’interpretació. Jo no sóc cap especialista, i potser tampoc imparcial, però aquell “Idil-li”  ...al contemplar com va morint el dia, tu ploraries, tu ploraries, sens saber perqué...a mí ja m’ha fet plorar. En fí tot el programa, la fuga i el mutis final, tot, tot.
Recordava que just feia un any havia d'estar al vostra costat cantant, però no va poder ser i ara gaudiré sempre escoltant-vos, perqué el Cor Maragall té un gran futur.
Felicitats! Una abraçada a tot els amics del Cor Maragall i especialment a la Sara per la seva entrega i professionalitat. El Cor Maragall  serà sempre el meu Cor Maragall. Endavant i espero poder sentir-vos de nou aviat.
Quim
Publicat inicialment per Lluís Gil el 2 de novembre de 2010

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda