VIIIè CONCERT DE CORALS SOLIDARI – 15 de maig de 2022

 

Cor Maragall

Diumenge 15 de maig, a l’església de Sant Feliu de Girona, vam participar al VIIIè Concert de Corals Solidari a benefici de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat de Girona. L’objectiu d’aquest concert és de recaptar diners per ajudar a pagar el cost de la pelegrinació a Lourdes a persones que no es poden permetre aquesta despesa. El nostre Cor ha participat a tots els concerts, el primer dels quals es va fer el 21 de maig de 2013 en el mateix escenari.

Enguany van participar-hi el Cor Sol ixent, dirigit per Alba Juandó, el Cor Malodes, amb David Granato com a director i el Cor Maragall amb Sara Pujolràs a la direcció.

 

Cor Sol ixent

El Cor Sol ixent va obrir el concert amb aquest repertori: El canó de Palamós, havanera de J. Ortega Monasterio amb arranjament de Josep Maria Andreu i Bernat; Look at the world, de John Rutter; Hosanna, del Soweto Gospel Choir, amb arranjament de Moisès Sala i Total praise, de Richard Smallwood.

En segon lloc va actuar el Cor Malodes amb les obres següents: Amante modesto, de Barbara Strozzi; Born is the light of the world, de Sally DeFord; Ànima de càntir, de Rosa Pou i Terezinka, cançó tradicional amb arranjament d’Iva Duras.


Cor Malodes


El Cor Maragall va cloure el concert amb la interpretació de Cinnamom i flor d’acàcia , d’Àngels Alabert; El testament d’Amèlia, tradicional catalana en versió d’Enric Morera; El general Bum-bum, de Joan Llongueres amb arranjament de Manuel Oltra i La filadora, divertimento sobre la cançó popular de Francesc Vila.

Com a cant comú totes tres corals van cantar El cant del Poble, de Josep Anselm Clavé, amb lletra de Josep Maria de Sagarra i versió per a cor d’Amadeu Vives.


Els tres cors al cant comú


Per a nosaltres és un goig poder participar en aquest concert solidari i esperem de poder ser-hi, també, els anys vinents. El Cor Maragall com a comunitat ha participat des de sempre en concerts solidaris com una manera de lluitar contra la desigualtat i la injustícia que imperen en el sistema econòmic que regeix la nostra societat.

 

Xavier Merino i Serra, 31 de maig de 2022

Fotografies de Jordi Baquero


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda