RECORDANT EN PACO CAMARASSA - Sara Pujolràs i Naspreda

 

En Paco Camarassa al centre de la fotografia, a la segona fila, entre en Quim i en David al concert de Fires de 2013

Divendres passat el Cor Maragall va perdre un dels seus cantaires més fidels, en Paco Camarassa. Retirat del cor des de feia ja alguns anys a causa dels problemes que acostumen a acompanyar-nos a mesura que ens fem grans, en Paco representa per a tots un model: marit atent, pare curós, avi i besavi feliç, company del cor durant molt temps i, especialment, amant de la música com n’hi ha pocs. La seva vida no va ser fàcil, però va tenir la força i l’esperit per a transforma-la i fer créixer una nova i gran família.

Apreciat per tots, la seva personalitat discreta però entregada feia fàcil qualsevol projecte del cor -fins i tot va fer la seva contribució al nostre darrer concert de Fires, cedint-nos el seu estimat gramòfon per a l’escenografia de l’espectacle. Junts hem compartit moltes estones, molts assaigs, molts riures, alguns viatges i moltíssima música. El seu semblant afable, tant des de la posició de cantaire actiu com de públic entregat, ens ha acompanyat durant molts anys.

Paco, et trobarem a faltar però estem segurs que ens continuaràs acompanyant en esperit en tots i cadascun dels nostres assaigs i concerts. Gràcies per deixar-nos ser part de la teva vida i de la teva família.

Sara Pujolràs i Naspreda, directora del Cor Maragall

Girona, 5 de maig de 2022




En Paco arreglant-se per al concert de Fires de 2013, observat per la seva filla


Comentaris

  1. Moltíssimes gràcies a tots ens vam sentir molt acompanyats i a tu Sara moltes gràcies per aquestes paraules. Ho enviaré a tota la família. 😘

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda