CAP DE SETMANA INTENSIU 2019 - Ramon Moncunill


Tots esperàvem amb il·lusió aquest tradicional cap de setmana dedicat a la millora de la nostra tècnica vocal, un intensiu d’assaig coral i un temps de gratificant companyonia. Enguany, aquesta estada coral ens va portar –els dies 16 i 17 de febrer-  a Cornellà de Terri, on l’hostal Mas Ferrer ens va acollir a les seves instal·lacions.


La prestigiosa soprano Laia Frigolé va ser l’encarregada de saber treure de les nostres veus el millor de les nostres potencialitats i, de debò que ho va aconseguir. Una acurada simbiosi d’exigència, amb guants de vellut suau i motivació alegre i animosa van fer que les hores del dissabte a la tarda i el diumenge al matí passessin ràpides i ben aprofitades. Començàrem amb exercicis de ritme, cohesió i coordinació motora, respiració adient i modulació de la veu, per després passar a l’assaig musical exigent per cordes. Tot amb un amable somriure de la Laia… però no ens en deixava passar ni una. Crec que vàrem millorar moltíssim: saber “empastar” la veu, unificar els sons dels cantaires i escoltar-nos, donar sentit al que cantem… Quanta feina ben feta vàrem fer i com agraïm a la Laia la seva dedicació tan professional!


Les estones dels àpats del sopar de dissabte i del dinar de diumenge completaren el bon ambient, l’alegria i la broma enriquidora que sempre es respira al Cor Maragall. Tots vàrem desitjar que, ben aviat, arribés una nova trobada d’assaig coral intensiu i gratificant convivència.




Ramon Moncunill, 24 de febrer de 2019

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda