REPTES IMMEDIATS - Joaquim Güell i Poch


 
 Cap de setmana d'assaig intensiu 2017



Estem en la darrera setmana del mes d’agost, el mes de vacances per excel·lència. Alguns de nosaltres les estan gaudint, altres ja les han acabat o encara les han de començar però una cosa és certa, per als membres que formem el Cor Maragall el període vacacional s'acaba. Precisament el dia 1 de setembre reprendrem els assajos per a fer front als reptes que tenim davant nostre.

El primer que trobem és el Concert de Fires, que realitzem cada dia 1 de novembre, dia de Tots Sants. De fet no és un repte petit, no, és un gran repte, és col·laborar a fer que les Fires i Festes de Girona siguin més lluïdes. És aconseguir que el públic que ens ve a veure a l’Auditori de Girona surti content, que li agradi el concert, que es distregui, que frueixi amb les nostres interpretacions, en definitiva, que passi una molt bona estona.

Una vegada passat el concert de Fires, no ens podem relaxar, se’ns tira a sobre un altre repte també important, preparar les peces nadalenques. En poc temps hem d’estructurar un repertori de peces adients per a fer front als concerts de Nadal, la gran majoria de caràcter benèfic. És un conjunt de  nadales tradicionals, alguna d’elles amb noves versions, amb la incorporació de noves partitures i peces de temàtica nadalenca d’altres indrets.

Però això no és tot, un altre repte que tenim pendent és tornar l’intercanvi amb el Cor Betúlia de Badalona. Ens van visitar per "Temps de Flors" fent un concert conjunt a l’església del Carme i ara ens toca a nosaltres tornar la visita a la seva ciutat. Aquest tercer repte l’haurem de compaginar amb un dels reptes anteriors, segons la data de la nostra anada a Badalona, pendent de confirmar. I això, també, conforma un altre repte.

Doncs com veieu, després de les vacances ens esperen uns mesos plens de reptes que els encararem amb la nostra habitual energia, voluntat i ganes de gaudir de la música.

Joaquim Güell i Poch
29 d'agost de 2017


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda