EN SORTIR DEL CONCERT DE FIRES - Quim Pardàs





Amics del Cor Maragall:

Aquest matí he assistit al concert de Fires del Cor Maragall. Ens heu fet gaudir. Les cares somrients de satisfacció del públic que ha omplert l’Auditori, reflectien que el concert ha estat un èxit. Les dels cantaires també. Potser es coneix més el Cor Maragall pel seu estil més clàssic o de cançons populars de molts països i del nostre també. Però el concert d’avui amb un repertori nou, ple de sorpreses i amb accents ben diversos i divertits ha estat molt ben acollit. Heu fet un bon treball: repertori, direcció, presentació, interpretació en el qual tots hi heu col·laborat ha fet que el resultat hagi estat excel·lent.

Acabo de llegir en el blog del cor un article de Xavier Serra Besalú amb el comentari  on diu que algú va dir que ”la música pot canviar el món, perquè pot canviar la gent”. Totalment d’acord. Tots vosaltres feu canviar el món i la gent que us escolta.

Sortint del concert, algú m’ha comentat que seria molt bona idea, demanar a qui correspongui que el COR MARAGALL sigui l’encarregat de fer el  pregó de les Fires de San Narcís de l’any 2017.

Ho trobo perfecte. Aquest reconeixement seria molt just pels 37 anys d’història que ja porta el Cor Maragall, i també  per tants concerts del dia de Tots Sants, que s’han fet imprescindibles en el programa de les Fires de Girona. El Cor Maragall ja és un  clàssic a Girona. Intentem tots que aixó sigui possible.
 
Felicitats a tots per tant bona feina!

Quim Pardàs, 1/11/2016

Fotografia Pepus Daunis

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda