CONCERT DE FIRES 2014 - Lluís Gil i Aban

En alguna ocasió he dit i escrit que pertanyo des de fa una colla d'anys, vint-i-dos si mal no recordo, al Cor Maragall, de Sant Narcís, barri de Girona. Des de que hi pertanyo, amb el Cor he cantat el Concert de Fires, la diada de Tots Sants.

Enguany celebrem el 35è aniversari. I volem fer-ho amb un concert diferent, amb el tó especial i festiu que l'ocasió es mereix.
 
És per això que convido, que convidem, "tutti quanti" a venir a veuren's i a escoltar-nos. Veure'ns i escoltar-nos, mai més ben dit, son les dues dimensions d'aquest concert. Xalareu, segur!

TOTHOM HI ÉS CONVIDAT!!



Interpretarem el "Festino nella sera del Giovedi grasso avanti Cena", òpera-madrigal a cinc veus, de Adriano Banchieri Bolognese, amb acompanyament de clavicèmbal (Mª Àngels Pardàs), tiorba i guitarra barroca(Maike Burgdorf) i el Consort de violes de gamba del Conservatori de Girona "Isaac Albéniz), dirigits per Pau Marcos.
Madrigals i mascarades, entreteniments i sospirs ardents, festes, alegries i gresques, son el contingut d'aquesta magnífica peça.


Imatge: Cor Maragall

Publicat inicialment al bloc La paraula escrita el 23 d'octubre de 2014

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda