1 DE NOVEMBRE - US ESPEREM AL CONCERT DE TOTS SANTS - Xavier Merino

Concert de Fires 2010

Ens acostem de pressa i ben decidits al concert de Tots Sants, el concert més tradicional del Cor Maragall davant l’audiència gironina, acte que per a nosaltres és el més important de les Fires. L’hem preparat –el preparem!– amb molt entusiasme i amb l’esforç conscient i voluntariós de tot el Cor, directora i cantaires. Volem que tothom, públic i cantaires, passi una estona ben agradable i gaudeixi de les obres seleccionades per al programa d’enguany.
Cantarem algunes cançons picardioses del Renaixement, cançons populars catalanes, espirituals negres de ritme trepidant alguns, de ben melòdics i espirituals altres; commemorarem el dos-centè aniversari del naixement de Franz Liszt i el centenari del traspàs de Joan Maragall, de qui interpretarem la que potser és la seva obra més coneguda, el Cant Espiritual musicat per Maria Àngels Alabert, directora dels primers trenta anys del Cor Maragall.
Totes les gironines i gironins hi sou convidats. Això sí, tenint en compte que l’aforament de la sala és limitat i, si us distraieu i arribeu tard, us podeu quedar sense sentir-nos.

Us esperem l’1 de novembre, a les dotze del migdia, a l’Auditori de Girona. Les portes de la sala s’obriran, aproximadament, mitja hora abans de començar.

Xavier Merino
Imatge: Jordi i Olga (Cor Maragall)

Introduït inicialment per Lluís Gil el 27 d'octubre de 2011

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda