TEMPS DE FLORS 2021. QUÈ CANTAREM? - Xavier Merino

 

 
Concert de Sant Esteve 2018 al Centre Cultural la Mercè

Arriba Temps de Flors i amb ell els nostres cants després de gairebé un any i mig de silenci per causa de la pandèmia del covid19. Ara sembla que ja som al preludi de la postpadèmia. I n’estem contents! Contents d’haver superat els mesos més durs del coronavirus sense baixes i de poder tornar a cantar davant del públic gironí.

El concert serà diumenge dia 16 al Centre Cultural la Mercè. En farem una primera passada a les cinc de la tarda i, després de ventilar i desinfectar el local, una altra a dos quarts de vuit del vespre. Podeu adquirir les entrades, a preu simbòlic, al web del Festival A capella Girona, https://www.gironacappella.cat.

El concert començarà amb diverses obres de temàtica espiritual o religiosa, ens anirem engrescant amb alguna cançó de taverna, per passar a obres més mogudes i lleugeres i acabar amb un bon ritme i alegria. Després d’unes setmanes d’enjòlit, amb la incògnita de si tindríem un espai adient per assajar, esperem que els qui ens vindreu a sentir quedareu contents i satisfets amb el resultat després. Cal dir-ho tot: aquest darrer mes hem aconseguit assajar cada setmana, tot i que no totes les hores que hauríem volgut.

Amb el nostre concert tancarem la setmana floral gironina i esperem fer-ho amb tota dignitat i encert. I també esperem que ben aviat es presentin més ocasions de cantar i compartir el nostre goig amb el públic.

 

Xavier Merino, 7 de maig de 2021





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda