No ho saps?


Te n’has assabentat? No n'estàs al cas? Ostres, sí! El Cor Maragall ha creat la Comissió de comunicacions i xarxes socials. No saps com ha anat? Mira, t’ho explico.

Fa temps que el Cor Maragall està a les xarxes i la seva presència ha anat creixent a mida que han anat apareixent les diferents xarxes socials que coneixem avui dia. Primer va ser una pàgina web. Més tard se’n va fer una altra adaptada a les noves tecnologies que anaven sorgint. Simultàniament es va posar en marxa un blog. Al poc temps es va crear un compte de twitter alhora es va crear un compte a Instagram. Paral·lelament es va crear un grup de Facebook i diferents grups de whatsapp -aquests darrers més pensats per a la comunicació interna. Tot aquest garbuix es creava i es mantenia gràcies a la bona voluntat, i amb més o menys perícia, de diferents cantaires. Amb molt bones intencions, amb temps i esforç, les diferents xarxes anaven endavant. Però tants caps, tants barrets. No és que fóssim esperits lliures, simplement anàvem fent al nostre aire. Quan un cantaire ho volia deixar, era difícil que un altre ho agafés: o no es disposava de temps per continuar-ho, o no se sabia fer amb la soltesa i l’agilitat que necessiten les xarxes socials, o mil i una coses més... Bé, què us haig de dir? La vida moderna, un corri-corri per no arribar enlloc.

Quan es notava més la presència del Cor Maragall a les xarxes era quan venia un concert, moment en què tothom col·laborava dins les seves possibilitats.

El punt d’inflexió va començar a la Junta Directiva del passat mes de febrer, quan ens van fer arribar la proposta de crear una comissió específica. Després d’aclarir les funcions que hauria de fer i un curt temps de discussió, es va aprovar per unanimitat presentar-la a la propera Assemblea del mes de març. 

A l’Assemblea es va afegir alguna aportació més a la proposta i, després de l’acceptació per unanimitat per part dels reunits, es van demanar voluntaris per a tirar-la endavant. S’hi van apuntar l’Aniol, la Maria, la Natàlia, en Robert, la Sara i en Quim. A posteriori, s’hi ha afegit l’Isaac.

Com potser ja heu vist, en poc temps les nostres xarxes socials han canviat i s’han impulsat: tenen un nou «look», amb una mateixa imatge corporativa modernitzada; s’han plantejat nous reptes; s’ha obert un nou perfil i una fanpage a Facebook; s’ha endreçat el canal de YouTube (una feina que estava pendent).... Bé, no us cansaré amb detalls; hi ha una llista d’idees que fa feredat.

Ah! Sí, m’oblidava de comentar que estem preparant un esdeveniment mundial dins del món coral. Ei!! Serà el proper diumenge, no us ho perdeu. 

Ostres! això últim no sé si ho havia de dir… Bé, ja està fet…


Per acabar, aquí teniu els links dels diferents mitjans de comunicació i de les xarxes socials:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda