EMOCIONS CORALS - CONCERT DE TOTS SANTS 2021 – COR MARAGALL - Xavier Merino

 

L’any passat, per causa del covid19, ens van suspendre el tradicional concert de Tots Sants dos dies abans de la fer-lo. Com que els confinaments ja feia temps que no ens permetien de fer els assaigs al lloc habitual i també hi havia limitació del nombre de persones, ens vam passar bona part de l’estiu i el primer mes de tardor fent assaigs a l’aire lliure, les cantaires per una banda i els cantaires per una altra. Fins i tot ja havíem fet l’assaig habitual a l’escenari de la Sala Xavier Montsalvatge de l’Auditori per adaptar-nos a l’escenari. I ens va saber molt de greu que el treball esforçat que havíem fet no pogués donar fruit.

Enguany sembla que podrem fer el concert sense problemes bo i seguint estrictament la normativa vigent. N’estem contents, goso dir que molt contents. Els qui ja tenim una certa edat no acabàvem de veure clar si podríem participar mai més en cap altre concert. I sembla que sí, que enguany podrem. Esperem que cap rebrot nou del virus fatídic no ho impedeixi.

El programa és molt variat i les cançons que cantarem volen expressar les emocions i sentiments que hem experimentat tots en casa fase d’aquesta pandèmia. Des del dolor per la pèrdua de persones ben properes fins a l’esperança actual quan sembla que som en el camí adequat de control i superació del virus.

El concert serà dirigit per la nostra directora Sara Pujolràs, i comptarem amb l’acompanyament magistral de Joan Sadurní al piano i en Salvi de Castro que, com els últims anys, farà de narrador per explicar al públic les diferents fases del concert i les emocions que volem expressar.

Les entrades es poden retirar de les taquilles de l’Auditori i del Teatre Municipal. És un concert amb taquilla inversa i començarà a les dotze del migdia.

Sabem que, com sempre, tindrem el suport del públic i esperem d’oferir un bon concert que ens deixi satisfets a tots, públic i cantaires.

Xavier Merino, 25 d’octubre de 2021


 

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda