CONCERT AL CONGRÉS DE LA FEAM - Xavier Merino


Fotografia de Jordi Rovira



Tal com avançava el company Joan Gaya a l’escrit publicat al bloc el dia 26 de març, dissabte passat el Cor Maragall féu un concert per als congressistes i acompanyants del congrés de la FEAM (Federación Española de Amigos de los Museos) que es celebrà a Girona els dies 5, 6 i 7 d’aquest mes.

L’escenari fou l’espai d’entrada a l’edifici de la Pia Almoina, on actualment hi ha un bar-restaurant. L’edifici, construït entre els segles XIII i XV i amb algunes modificacions del s. XX, constitueix una bona mostra del gòtic civil català, sobretot pel que fa a la façana nord. L’espai de què vam disposar és ampli i acollidor i va permetre als congressistes asseure’s amb comoditat i al Cor Maragall disposar d’un bon espai per a les interpretacions.

El mateix Joan Gaya obrí l’acte amb un breu parlament i presentà cadascuna de les cançons. El programa, un conjunt d’obres molt variades detallat a l’escrit ja esmentat, fou molt ben acollit pel públic. Això, juntament amb la direcció precisa, ferma i serena de la Sara, féu que ens sentíssim molt còmodes en la nostra actuació que qualificàrem com a ben reeixida. La col·laboració d'en Joan Sadurní amb el piano fou molt valuosa. Cantàrem a gust, ens sentírem bé i en quedàrem contents. Com també vam estar molt contents que l’associació Amics del Museu d’Art de Girona ens fes confiança i ens encomanés de fer el concert.

L’aperitiu excel·lent que va venir després del concert ens donà un temps de diàleg i convivència amb el públic, bona part del qual vingut de diferents llocs de l’estat espanyol, que consideràrem molt positiu.


Xavier Merino, 7 d’abril de 2019

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda