CAP DE SETMANA DE TREBALL INTENSIU 2018 - 8 i 9 d'abril





Aquesta és la primera vegada que visc un "cap de setmana"  de treball amb el Cor Maragall, tot i que per qüestions familiars només vaig poder participar-hi el diumenge.

Em va agradar molt la feina que es va fer de cohesió de grup amb els diferents "jocs" que també varen servir per fer tècnica, vaig trobar que va ser un treball engrescador i que personalment, com que porto la "L" de pràctiques (;-)) , em va ajudar a conèixer persones que durant aquests mesos havia vist cantar però que pràcticament la meva conversa amb ells o elles era nul·la.



L'ambient de tots els cantaires era molt positiu, amb una postura oberta i desinhibida que va ajudar a què totes les propostes que es varen fer amb conjunt  fossin  divertides, amb grans somriures als rostres.

Penso que va ser molt enriquidora la feina de la Laia Frigolé, va ser molt bo per tots nosaltres, i en concret parlant de la corda de sopranos, crec que va ser genial que ens donés pautes per ajudar-nos a tenir mes control de la nostra veu a l’hora de fer notes llargues i també ens va aportar coneixements per intentar unificar el nostre so.  Segur que això es veurà reflectit en el so del cor en posteriors concerts.



L’única cosa que caldria replantejar, sota el meu punt de vista,  és que els espais de treball eren un xic reduïts per la quantitat de cantaires que som al cor Maragall, potser caldria buscar espais mes grans per tal de poder estar mes còmodes i no tant enxubats.



En fi, resumint... Bona feina i bon ambient!

Natàlia Donato





Des del niu de cigonyes

Música, gent, persones, amigues, amics, parlar, dir, escoltar, fer, expressar, jugar, alegria, ballar,cantar, paraules, angúnia, suor, cedir, passejar, colors, estany, aigua, serenor, ombres, pluja, gotes, més música, construir, engrescar, riure, conviure, ....més música...més pau

una cigonya


 



CAP DE SETMANA


Un any més, hem compartit un cap de setmana musical. Aquesta vegada l’entorn ha estat una mica diferent, hem passat de veure el mar a poder contemplar,de molt a prop, l’estany de Banyoles que com sempre,té el seu encant. De totes maneres, com que la finalitat era treballar, el que més hem gaudit és de l’hotel l’Ast.

El fet de poder tenir un espai per nosaltres, ha estat una gran sort. Potser l’espai no era tan gran com en altres ocasions, però era molt acollidor. Tot blanc i amb algunes frases a la paret molt encertades: “Un anhel, la Bellesa”. Al davant la piscina, que feia venir ganes de banyar-s’hi.

Després d’instal·lar-se cadascú a la seva habitació, anem cap a la sala a fer exercicis de veu amb la Laia, de ritme, d’escolta, d’atenció... Com sempre, aquests exercicis són divertits i molt interessants. Mitja part i assaig per cordes. La Sara ens va donar cançons noves i les vam començar a cantar, “Eh que maca”...? ens deia, mentre feia l’acompanyament amb el piano.

El sopar es va servir a la mateixa sala, només calia canviar el mobiliari. Una fideuà i pollastre amb patates. De postres, pastís de maduixa. Hauria anat bé caminar una mica després de tot això! Però no, el programa no era aquest. Ara tocava assemblea per explicar l’estat de comptes, comissions, propers concerts, precs i preguntes...

L’endemà, tornem-hi. Avui plou, però no n’hem estat nosaltres els culpables, ja estava previst. Continuem treballant amb la Laia, descans, assaig per cordes i cant comú.

Un cap de setmana ben aprofitat, intens i divertit. Gràcies a tots i a totes per fer-ho possible.
Apa, fins l’any que ve!

Dolors Garcia Debesa
 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda