CONCERT BALSÀMIC A BADALONA - David Casellas



El dia 8 d’octubre el cor Maragall vam anar a l’església Sant Josep de Badalona, on vam fer un concert conjuntament amb la coral Betúlia, a la qual nosaltres havíem acollit a Girona la passada primavera, durant Temps de Flors. Va ser un intercanvi molt enriquidor i a Badalona ens hi vam sentir molt ben acollits.

Aquest concert tenia lloc després d’una setmana heroica, després que molts gironins (també alguns membres del Cor) rebéssim l’embat de les forces policíaques quan protegíem pacíficament els col·legis electorals. Per això, tot i que la gran manifestació del dia 3 ja havia servit per alliberar les tensions viscudes durant aquella jornada d’infaust record, el concert de Badalona va ser totalment balsàmic. El bon ambient, la bona sonoritat de la cripta de l’església de Sant Josep i la bona acollida per part del públic i dels companys de la coral Betúlia, van aconseguir que ens oblidéssim de tot. La música va triomfar i ens va guarir del tot.

A més, abans de la nostra interpretació vam llegir un text al·lusiu als fets viscuts el dia 1, aplaudit de manera entusiasta pel públic.  Dins del programa interpretat, cal destacar Misèria, de Lluís Llach, que tot i haver estat composta per rememorar els fets de Vitòria de l’any 1976, ara prenia més sentit que mai i provocava esgarrifances en els oïdors i en els mateixos cantaires. Al final del concert, sense haver-ho de pensar gaire, després del cant comú acordat Amor que tens ma vida, vam fer un bis obligat: Els Segadors.

Al final del concert vam poder gaudir d’un suculent i abundant sopar, que va servir per millorar les relacions de bona companyonia entre tots dos cors. Després de l’Hora dels adéus, vam anar-nos-en amb certa recança, però amb la satisfacció d’una jornada molt enriquidora i plaent.

David Casellas i Gispert - 10 d'octubre de 2017



Concert a la cripta de l'església de Sant Josep de Badalona - 7 d'octubre de 2017


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda