RICHARD WAGNER - BICENTENARI NAIXEMENT - Lluís Gil-

He pensat que avui, que arrenca l'Any Wagner, amb motiu del bicentenari del seu naixement, com podia ser qualsevol efemèride de qualsevol altre músic o compositor, podiem encetar una nova secció al Blog del Cor, dedicada a posar de relleu aquestes celebracions i els seus protagonistes.

Qualsevol de vosaltres que hi vulgui participar només heu de fer que enviar-me un text, enllaç, video, fotografies, etc... i ho posaré al blog.

Richard Wagner (Núvol)

Us adjunto un parell d'enllaços interessants: un article d'Oriol Saladrigas http://www.nuvol.com/noticies/el-dia-w-bicentenari-de-wagner/, na la revista digital cultural Núvol i un web excel·lent sobre el compositor: http://elpais.com/especiales/2013/wagner/.


Video: Tanhauser, Cor de peregrins. Cor del Bayreuther Festival. A l'acabar la peça podreu escoltar-ne d'altres i, entre elles, un concert participatiu de GRANS CORS D'ÒPERES", DE L'O.S. de la Caixa, a Madrid el 2011, com el que hem cantat el cap de setmana passat a l'Auditori de Girona, amb la participació de membres del nostre cor.


Entrat inicialment per Lluís Gil el 22 de maig de 2013


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda