LA CARME LLEGINT LA PRESENTACIÓ AL CONCERT DE FIRES 2013



Bon dia a tothom,


Una vegada més estem a punt per gaudir del concert de Tots Sants que amb tanta il·lusió preparem cada any. Gracies a tots i totes per ser avui aquí. 
Enguany, seguint el programa, voldríem proposar-vos fer un viatge, tots plegats, embarcats en un vaixell imaginari a diferents parts del món. Començarem el  camí amb un homenatge a la Humanitat, a tots els homes i dones justos. Després contemplarem  el món, el meravellós món on ens ha tocat viure (Wonderful World).
Després farem rumb cap a Amèrica on gaudirem dels cants que cantaven el primers africans que hi van arribar i que es continuen cantant encara, els espirituals negres. Farem un tastet a Calypso amb un ritme diferent i cantarem a la lluna (Blue Moon), a la lluna blava, que ens acompanyarà al llarg del viatge.
Continuarem ruta cap el Sud: canvi de tempo i de registre, més ritme i musicalitat diferent.... 
Passarem per casa nostra on farem un homenatge al mestre Manel Oltra cantant cançons populars harmonitzades per ell..., i també cantarem una lliçó de urbanitat: SI us plau!!!
Abans de continuar el camí gaudirem de Un Bon Menú!!
Seguint rumb cap a Irlanda cantarem una pregària i ja per acabar us desitjarem a  tots Bona nit, a ritme de swing!.
Els viatge no el farem sols, enguany ens acompanyen 3 músics, mestres de música i molt bons companys de camí. És un luxe poder comptar amb vosaltres, gràcies!:  En Joan Sadurní al piano, en Pere Coma al Contrabaix... i  l'Enric Canada a la bateria!!.  
Aquest meravellós viatge no hauria estat possible sense l’esforç i la constància de la Sara, la nostra directora. En nom de tot el cor i de tots els que anem en el vaixell, Gràcies Sara!. 
Volem divertir-nos i fer-vos passar una bona estona a tots. Ara deixem parlar a la música. Us desitjo un Bon viatge a tots i Moltes Gràcies !!.

Text: Carme Castro
Foto: Jordi



Entrat inicialment per Lluís Gil el 2 de desembre de 2014

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda