CAP DE SETMANA DE TREBALL INTENSIU 2023 - Maria Pascua i Vila

 



Els dies 11 i 12 de març, després de dos anys de pandèmia, el Cor va poder reprendre el cap de setmana de treball intensiu i el taller de tècnica vocal per millorar el rendiment en el cant, tant per cordes com per a tot el Cor.

La junta va buscar un lloc adequat per fer l'activitat i, amb molt d’encert, va escollir l'Hostal Esteba de Caldes de Malavella.

Va ser un cap de setmana en què hi va haver un xic de tot: treball intens, companyonia que sempre és bona, canvi d’impressions amb altres persones d'aquest grup tan nombrós que formem els components del Cor i també temps lliure per riure i fer xerinola tots els cantaires juntament amb la nostra directora discreta, pacient i tolerant, la Sara Pujolràs.

El taller de tècnica vocal va ser dirigit per la reconeguda soprano Laia Frigolé que ja ens ha acompanyat moltes altres vegades.

Vam començar les sessions de la Laia amb tècniques d'escalfament i respiracions del cos, per grup, per parelles i individual per afavorir la tècnica vocal. Per a un cor com el nostre és imprescindible millorar totes les tècniques relacionades amb el cant, un conjunt de petits detalls per corregir tot allò que hauríem de fer bé que la Sara ens recorda, incansable, a cada assaig i que molt sovint oblidem.

Vam treballar amb profunditat per aprofundir i perfeccionar les peces del repertori d'enguany. Amb la Sara vàrem començar de treballar les noves partitures que anirem incorporant al llarg d'aquest curs.

El vespre de dissabte després, de sopar, vam fer l'assemblea anual.  El secretari de la Junta, en Joaquim Güell, va introduir els diferents punts de l’ordre del dia i en David Casellas, el tresorer, va explicar l’estat de comptes de l’any passat i el pressupost d’enguany, que van ser aprovats. Les diferents comissions del Cor també van intervenir per explicar les seves activitats i les novetats que tenen en projecte. L’assemblea va acabar, com és habitual, amb els precs i preguntes dels cantaires

Aprofito aquest escrit per felicitar tots els cantaires i, especialment, els membres de la junta i les comissions que treballen intensament  durant tot l'any per afavorir la bona marxa del Cor en tots els aspectes.

Maria Pascua i Vila, soprano - 20.03.2023


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda