CONCERT DE SANT ESTEVE 2020

 

El 2020 ha estat un any estrany, complex i difícil per a tots. El Cor Maragall també ha sofert les conseqüències de la complexa situació generada per la pandèmia del covid-19. Malgrat els esforços per continuar els assaigs de maneres impensables fins ara, hem vist com, mica a mica, han anat caient els habituals concerts de Setmana Santa, Temps de Flors i Tots Sants. També hem hagut de renunciar als concerts solidaris, a la Missa del Gall i al concert de Sant Esteve. Malgrat tot, tenim la il·lusió de compartir amb tots vosaltres algunes cançons nadalenques, amb l’esperança i la il·lusió de retrobar-nos l’any vinent.

Sara Pujolràs i Naspreda, Directora del Cor Maragall - Introducció al concert

 

 

Quan fa uns dies vaig redactar la nota de l’entrada anterior del bloc encara no sabia gaire res de com seria el concert. I quan vaig poder veure i escoltar el vídeo vaig adonar-me de tres coses ben vistents:

1* la voluntat de la Sara de poder oferir un tast de nadales al nostre públic i a nosaltres mateixos.

2* la gran feinada que va fer en Robert amb el muntatge del vídeo i les moltes hores que hi devia dedicar.

3* la magnífica feina feta per l’Isaac amb les seves il·lustracions tan artístiques i adients com sempre.

També vull remarcar l’esforç dels cantaires que van participar en aquest concert virtual. Per experiència sé com n’arriba a ser d’estrany de cantar tot sol i de sentir cadascú la seva veu com si fos solista. Cantar en un cor és una feina de conjunt, de grup, tots som importants i no hi ha ningú que sigui superior als altres. Excepte la Sara, esclar.

Segurament molts dels qui llegireu aquest bloc ja haureu vist i sentit el concert. Però m’agrada de remarcar el que han fet individualment aquestes tres persones per poder-vos fer arribar la voluntat de superació de tots els cantaires que hi hem intervingut, per superar el moment de l’enregistrament, cadascú a casa seva, en solitud i sense haver pogut fer cap assaig. Però amb la voluntat de ser tots un Cor, un grup de persones ben unides,  en el resultat final.

 

L’enllaç del vídeo del concert és:

https://www.youtube.com/watch?v=Nqr38cGAiek&t=795s

Al canal de You-Tube del Cor Maragall hi trobareu també altres vídeos que us poden agradar.

A veure si ben aviat aconseguim de guanyar la baralla amb el virus i poder tornar a fer concerts en públic i de viva veu.

 

 

Xavier Merino i Serra. 29 de desembre de 2020

Dibuixos de Pere Romagós, "Isaac d'Aiguaviva"

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda