NADAL A MARIA GAY – Xavier Merino


El dia 21 de desembre vam anar, com fem de fa anys, a la Residència Geriàtrica Maria Gay de Girona, per cantar durant la missa i fer un petit concert. En aquest dia el centre celebra el Dia de les Famílies, festa en què hi participen molts familiars i amics dels interns al centre i, entre altres coses, es fa un pessebre vivent.

Durant la missa vam interpretar diversos cants litúrgics i tres nadales. Després vam fer un petit concert amb aquestes obres:

Els àngels de la Glòria, nadala francesa, harm. M. Oltra
Fes non non, nadala polonesa, arr. J. Bouvard
Ai, quin fred que fa!, Joan Llongueres, harm. M. Oltra
El rústec villancet, Lluís M. Millet, poema de Josep Carner
Allà en un pessebre, nadala nord-americana, harm. James F. Spilman
El dimoni escuat, nadala catalana, harm. F. Vila
Fum – fum – fum, nadala catalana, harm. F. Vila
El noi de la Mare, nadala catalana, harm. Ernest Cervera
Santa nit, nadala tradicional, Franz Grüber

 

La nostra actuació va ser molt aplaudida pels interns, els familiars i la resta d’assistents a l’acte. És emocionant i entendridor veure com molts dels interns van seguint les nadales en veu baixa. Estem contents de participar cada any en aquesta festa i ens agradarà de continuar-ho fent.

El Centre, després de l’actuació ens va convidar a una piscolabis que va permetre de comentar com havia anat l’actuació i parlar de com celebrarem les properes festes nadalenques.

Moltes membres del Cor tenim o hem tingut familiars o amics interns en aquest centre i tenim una ocasió magnífica per recordar els qui ja no poden ser-hi i homenatjar els qui encara hi són.


MISSA DEL GALL A SANT NARCÍS

Com també és tradicional, la nit de Nadal vam cantar la Missa del Gall a l’església parroquial de Sant Narcís, amb cants litúrgics i nadales intercalades en els moments oportuns. No cal dir la satisfacció expressada pels fidels en acabar la missa. Ni la nostra quan, com també és habitual, vam acabar la nit de Nadal amb una xocolatada al Centre Cívic. Gràcies, Teresa!



Xavier Merino

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda