EL CICLE DE NADAL 2014 A PUNT - Xavier Merino

Foto 
Concert de Sant Esteve 2012


Ja fa unes setmanes que preparem el repertori per a les diverses actuacions del cicle de Nadal d’enguany. A més de les cançons tradicionals que són ineludibles, com El noi de la mare, Fum, fum, fum, El desembre congelat, Santa nit, Allà en un pessebre, ..., n’hem reincorporat algunes que no havíem cantat els darrers anys i tres altres de noves.

Entre les noves destaca una versió molt rítmica i sincopada de Les dotze van tocant harmonitzada per Francesc Pagès que estem ben segurs que agradarà a tot el públic.

També és molt destacable la nadala popular peruana Festejos de Navidad, harmonitzada per Herbert Bittrich, amb text d’Alfredo Ostoja. Té fragments molt rítmats i altres de més dolços i la velocitat és variable. Tan aviat deixem anar el pedal del gas com el pitgem a fons.

La tercera novetat és la Suite Comercial Navideña, de José Bernardo Álvarez. Aquesta canço vol ser una sàtira del consumisme que el sistema capitalista neoliberal ens imposa, vulguem o no, durant aquestes festes i del qual és molt difícil que ens puguem escapar.

Esperem que tot plegat sigui un programa ben atractiu per a les persones, petites i grans, que vindran a escoltar-nos. I també esperem que les interpretacions que en farem siguin impecables.

Les actuacions seran:
24/12 – 0:00 – Missa del Gall a la Parròquia de Sant Narcís de Girona
26/12 – 19:00 – Concert a l’Auditori del Centre Cultural la Mercè de Girona
28/12 – 11:00 – Missa i concert a l’església de la Residència Geriàtrica Maria Gay

Xavier Merino i Serra - 17 de desembre de 2014

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda