PER COMPLETAR EL CICLE DE NADAL D'ENGUANY - Xavier Merino



 Foto 
Concert de Nadal a l'Escala

El cicle de Nadal d’enguany del Cor Maragall ha comprès quatre actuacions en vuit dies justos.


Dos concerts: el dia 22 de desembre a l’església parroquial de l’Escala i el dia 26 al Centre Cultural la Mercè de Girona, dels quals trobareu informació en les cròniques corresponents.

A més, com ja és costum des de fa una pila d’anys, la Nit de Nadal vam cantar la missa del gall, a mitjanit, a l’església parroquial de Sant Narcís. Tant el rector com els fidels que hi assisteixen estan contents que hi anem i, per a nosaltres, és una bona commemoració del naixement de Jesús. Com sempre vam cloure la vetllada amb una suculenta xocolatada, preparada i elaborada per les Tereses, al Centre Cívic. Com sempre, a la missa i a la celebració posterior, ens hi van acompanyar familiar i amics.


El dia 29 vam anar a la Residència Geriàtrica Maria Gay a cantar la missa i fer un recital de cançons nadalenques als interns del centre i els familiars i amics que els i ens acompanyaven. La missa, com de costum, va ser celebrada pel bisbe Jaume i el fet de poder-ne sentir l’homilia ja és una satisfacció per a nosaltres. Aquest acte l’hem fet els darrers quatre o cinc anys. Veure la cara de satisfacció i atenció amb què ens escolten els residents a Maria Gay compensa de sobres l’esforç que ens pugui haver costat fer la cantada.



Xavier Merino i Serra - 1 de gener de 2014


Entrat inicialment per Lluís Gil l'1 de gener de 2014

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda