CONCERT A CARTELLÀ - 19 de setembre de 2010 - Xavier Merino

 



Aquest vespre a les set hem fet un concert a l’església parroquial de Cartellà i crec que ha estat un concert memorable per a tots els membres del Cor: l’hem dedicat a en Xicu Petit i la Laia Requesens i els hem tingut ben presents tot el concert, d’una manera especial en interpretar ‘Emperadriu de la ciutat joiosa’, del Llibre Vermell de Montserrat, en què el sentiment, en pensar en la relació d’en Xicu i la Laia amb Montserrat, ha estat més intens. 
Hem cantat una sèrie de peces totalment noves per a nosaltres i crec que el resultat ha estat excel·lent. Sempre hi ha alguna coseta per polir, però tots som humans. Estic convençut que l’excel·lència ha predominat constantment i el públic ha quedat molt, molt satisfet. I m’ha semblat que la Sara també. 
L’escenografia, molt simple, també ha estat espectacular i ha impactat el públic. Em sembla que sí, que n’hem d’anar incorporant: és agradable a l’auditori i trenca la monotonia de veure’ns drets com estaquirots tota l’estona que dura el concert. 
No cal comentar peça per peça per no fer una crònica llarga i feixuga. Em sembla que amb aquests apunts n’hi ha ben bé prou. Uns gaudim més en unes obres que en unes altres, però ens ho hem passat molt i molt bé.
Endavant!
Publicat inicialment per Lluís Gil el 24 de setembre de 2010

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT DE TOTS SANTS 2023

DESPRÉS DEL CONCERT DE TOTS SANTS 2023

QUARANTA ANYS DEL COR MARAGALL - Sara Pujolràs i Naspreda